Wij bieden u de mogelijkheid om één of meer werkplekken op één van onze Cloud-servers te huren. Deze servers zijn 24/7 in de lucht en bieden u de mogelijkheid om zonder eigen server te kunnen telewerken; alleen of met uw collega's.  Uiteraard werkt u te allen tijde in een afgeschermde, veilige omgeving die virusvrij is en waarvan dagelijks backup wordt gemaakt.

 

Standaard inbegrepen bij het huren van een werkplek is het gebruik van MS-Office met een eigen mailbox.Wilt u specifieke (maat-) software gebruiken dan is dat ook mogelijk. Informeert u in dat geval vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Voor de opslag van data krijgt u per gebruikersaccount de beschikking over 5 Gb opslagruimte, terwijl voor een gemeenschappelijke netwerkopslag 25 Gb per account wordt gereserveerd. Als voorbeeld: u maakt met 6 accounts gebruik van deze constructie - alle 6 de gebruikers hebben dan een eigen opslagruimte van 5 Gb, daarnaast een gedeelde opslag van 150 gB. 

 

Voor het aanmaken van een account wordt éénmalig een bedrag van € 50,= berekend. De kosten van het gebruik bedragen € 77,50 per maand, minimale looptijd 12 maanden. Genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW.