PCA levert ook systeembeheer op de klantlocatie. Beheer van reeds bestaande servers en netwerkomgevingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen we - indien gewenst - een deel van het beheer ook van afstand uitvoeren; groot voordeel hiervan is dat oplossingen vaak heel snel kunnen worden doorgevoerd omdat er geen reistijden zijn.

 

Tijdens de beheerperiode brengen we de documentatie van alle vitale zaken op orde, de klant ontvangt telkens een bijgewerkt logboek met daarin de door ons uitgevoerde werkzaamheden, reparaties, aandachtspunten etc.

 

Onze medewerkers beschikken allen over uitgebreide technische kennis en ervaring op het gebied van server- en werkplekomgevingen, zodat de dienstverlening niet afhankelijk is van de beschikbaarheid van een specifieke beheerder.

 

Er zijn vele niveaus van beheer mogelijk, graag komen we met u in contact om hier in detail verder op in te gaan en een voorstel aan te leveren dat relevant is voor uw specifieke situatie.

 

Ook voor migraties van werkplekken, verhuizingen, het vervangen van verouderde apparatuur en het installeren van andere Operating Systemen doen we u graag een offerte toekomen.